Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، طالب رستمی رئیس اداره سنجش کردستان گفت: در اجرای نامه مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی، شیوه نامه برنامه ریزی فرآیند ارزشیابی پیشرفت تحصیلی نوبت اول دانش آموزان دوره‌های مختلف تحصیلی مدارس روزانه، داوطلبان آزاد، بزرگسالان، آموزش از راه دور و ایثارگران جهت اجرا به واحد‌های اداری و آموزشی استان ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رستمی افزود: بر اساس مصوبه ستاد امتحانات استان و بند ۱، ۲ و ۳ شیوه نامه، ارزشیابی نوبت اول کلیه مدارس دوره اول و دوم متوسطه به صورت حضوری برگزار می‌گردد.

او در ادامه به تشریح زمان برگزاری امتحانات دانش آموزان در دوره‌های تحصیلی پرداخت و گفت: در اجرای این شیوه نامه، ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و تربیتی نوبت اول دانش آموزان دوره ابتدایی و ثبت نتایج ارزشیابی، از تاریخ ۱۱ دی آغاز و تا ۲۲ دی ۱۴۰۰ انجام خواهد شد.

رئیس اداره سنجش کردستان در ادامه به تشریح زمان برگزاری امتحانات دانش آموزان دوره‌های اول و دوم متوسطه در شاخه‌های نظری، فنی و حرفه‌ای و کاردانش پرداخت و گفت: ارزشیابی پیشرفت تحصیلی دانش آموزان مدارس متوسطه اول از روز شنبه ۱۱ دی آغاز و تا روز دوشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۰ برنامه ریزی، اجرا و اعلام نتیجه می‌شود.

رستمی با بیان اینکه امتحانات داخلی مدارس متوسطه دوم از روز شنبه ۴ دی آغاز و حداکثر تا روز پنج شنبه ۲۳ دی ادامه خواهد داشت، گفت: چنانچه مدارس متوسطه اول و دوم از یک فضای آموزشی مشترک استفاده می‌کنند، مدراس متوسطه دوم می‌توانند امتحانات را تا تاریخ ۲۷ دی برنامه ریزی و اجرا و اعلام نتیجه نمایند.

او در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: به استناد بند ۹ مصوبه ۹۷۷ شورای عالی آموزش و پرورش و بند ۲ شیوه نامه و مصوبه ستاد امتحانات استان، در شرایطی که امکان حضور فیزیکی دانش آموزان برای ارزشیابی پیشرفت تحصیلی تربیتی فراهم نباشد مشکلاتی از قبیل کمبود فضای فیزیکی، مسائل بهداشتی و ... مدارس روزانه دوره اول و دوم متوسطه می‌توانند با مصوبه شورای مدرسه و تایید کتبی ستاد امتحانات شهرستان، منطقه و ناحیه ارزشیابی دانش آموزان را به صورت غیر حضوری با مسئولیت معلم و نظارت مدیر مدرسه برگزار نماید.

رئیس اداره سنجش کردستان ادامه داد: ارزشیابی پیشرفت تحصیلی تربیتی دانش آموزان مدارس بزرگسال، آموزش از راه دوره، ایثارگران و داوطلبان آزاد و متقاضیان تغییر رشته در تمام دوره‌های تحصیلی به صورت حضوری انجام می‌شود.

رستمی گفت: آموزش و ارزشیابی دروس کارگاهی شایستگی‌های فنی و هم چنین دروس عملی هفت رشته هنری خاص شامل نمایش، نقاشی، سینما، موسیقی ساز ایرانی، موسیقی ساز جهانی، نقشه کشی معماری و گرافیک در شاخه فنی و حرفه‌ای و شایستگی‌های غیر فنی و استاندارد‌های مهارت شاخه کاردانش (داخل و خارج هنرستان) بر اساس بند ۱۰ مصوبه جلسه ۹۷۷ مورخ ۱۳ مرداد ۹۹ شورای عالی آموزش و پرورش پس از پایان آموزش پودمان و قبل از امتحانات نوبت اول برگزار می‌گردد.

او در ادامه گفت: ارزشیابی سایر دروس شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش در بازه زمانی ۴ لغایت ۱۵ دی به صورت حضوری و با رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

رئیس اداره سنجش آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت در برگزار امتحانات الزامی است، تصریح کرد: با توجه به تاکید مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر و نیز دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به همراه داشتن کارت واکسن توسط دانش آموزان شرکت کننده در امتحانات حضوری، ضروری است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امتحانات دانش آموزان آموزش و پرورش کردستان ارزشیابی پیشرفت تحصیلی رئیس اداره سنجش دانش آموزان شیوه نامه اول و دوم نوبت اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۱۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم خرداد امسال در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند؛ طبق مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، سوابق تحصیلی دوره متوسطه دوم در پذیرش دانشگاه‌ها تأثیر دارد. در کنکور سال ۱۴۰۳، سوابق تحصیلی سهم ۵۰ درصدی دارد که ۲۸ درصد برای دروس عمومی و ۲۲ درصد برای دروس اختصاصی است. دانش‌آموزان پایه دوازدهم از تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ و دانش‌آموزان پایه‌های دهم و یازدهم باید از روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در امتحانات نهایی شرکت کنند. طبق تأکید مسؤولان وزارت آموزش و پرورش، سؤالات امتحانات نهایی از کتاب درسی طراحی می‌شود و طراحی سؤالات امتحانات نهایی چند روز قبل از برگزاری آزمون در قرنطینه و امنیت کامل و با کمک گروهی از دبیران با تجربه در مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، با همکاری معاونت آموزش متوسطه و نمایندگان دفتر برنامه‌ریزی و تألیف کتاب‌های درسی متوسطه نظری انجام می‌شود.

طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است و از طراحان خواسته شده است درصدی از سؤالات به سؤالات آسان و بخش عمده سؤالات در حد متوسط باشد. همچنین تعدادی از سوالات سطوح بالای شناختی را مورد ارزشیابی قرار می‌دهد. طراحان سؤالات، دبیران مدارس دولتی سراسر کشور هستند و با توجه به شیوه‌های تدریس، متناسب با دانش‌آموزان سؤالات را طراحی خواهند کرد. بر همین اساس دانش‌آموزان تمام کتاب درسی را مطالعه کنند و هیچ بخشی را حذف نکنند، چون از تمام بخش‌های کتاب درسی طراحی سؤال می‌شود؛ دانش‌آموزان به مؤسسات خصوصی و کتاب‌های کمک آموزشی مراجعه نکنند و کتاب‌های درسی را مبنا قرار دهند، اما به‌جای پرداختن به کلیدواژه‌ها و نکات مهم، مفاهیم را مورد توجه قرار دهند؛ یادگیری مهم است یعنی اگر مطلب را به‌خوبی متوجه شوند از عهده امتحانات نهایی برمی‌آیند. دانش‌آموزان باید توجه داشته باشند که انواعی از سؤالات در امتحانات نهایی قابل طرح هستند که برخی از آنها به این شکل است:- مشابه آنها در قالب‌های گوناگونی مانند فعالیت، تمرین خود را بیازمایید و خودارزیابی در کتاب‌های درسی آمده‌اند. - در چارچوب محتوای کتاب هستند، اما می‌توانند عیناً همان پرسش‌های موجود کتاب درسی نباشند. - ممکن است که بیش از یک راه حل و یک جواب داشته باشند؛ پس دانش‌آموزان می‌توانند پاسخ‌های متفاوتی به آنها بدهند. می‌توانند داده محور و شاهد محور باشند در این نوع سؤالات دانش، داده‌ها و اطلاعات مورد نیاز در اختیار دانش‌آموز قرار داده می‌شود تا با بررسی آنها به سؤالات پاسخ دهد. - دانش‌آموزان را به تأمل و تفکر بیشتر ترغیب و به آنها کمک می‌کنند تا یادگیری خود را به موقعیت جدید تعمیم دهند.



- به دانش‌آموزان کمک می‌کنند تا درک قوی‌تری از یک موضوع داشته باشند و با موضوعات دیگر یا دنیای واقعی ارتباط برقرار کنند. - دانش‌آموزان را تشویق می‌کنند تا با استفاده از دانش و مهارت‌های خود، موضوع را در سطح عمیق‌تری بررسی کنند. - نمی‌توان با بله و خیر یا یک پاسخ ساده و چند کلمه‌ای به آنها پاسخ داد بلکه از دانش‌آموزان می‌خواهند تا نظرات و دلایل خود را ارائه کنند. - تنها دانسته‌های دانش‌آموزان را اندازه نمی‌گیرند بلکه مطالب جدیدی به آنها یاد می‌دهند تا بتوانند نقاط قوت و ضعف خود را بشناسند، یادگیری خود را نظارت و هدایت کنند و از این طریق احساس رشد و عاملیت را در آنها تقویت می‌کنند. - در قالب‌های متفاوتی مانند کوتاه پاسخ، درست، نادرست، کشف ارتباط و تشریحی ارائه می‌شوند.

دیگر خبرها

  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از فردا
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است